S akými kolesami si vybrať kočík

Keďže existuje množstvo možností pri výbere kolies pre kočík, môže byť rozhodovanie ťažké. Preto vám radi poradíme.

Pri výbere kočíka je dôležité venovať pozornosť aj kolesám, pretože práve ony zabezpečujú bezpečnosť a komfort pri prechádzkach s dieťaťom. V tomto článku si preto predstavíme rôzne typy kolies na kočíky a ich výhody a nevýhody.

  1. Plné kolesá sú vyrobené z gumy alebo peny a sú ideálne pre mesto a hladké povrchy. Výhodou je, že sú odolné voči prerazeniu a netreba ich napúšťať. Nevýhodou môže byť, že na nerovných povrchoch sú tvrdšie a menej pohodlné pre dieťa.

  2. Nafukovacie kolesá sú ideálne pre nerovné terény, ako sú napríklad parky a lesy. Ich výhodou je, že sú mäkšie a pružnejšie ako plné kolesá, takže sú pohodlnejšie pre dieťa aj pri jazde po nerovnom teréne. Nevýhodou môže byť, že ich treba pravidelne kontrolovať a napúšťať.

  3. Skladacie kolesá sú skvelou voľbou pre rodiny, ktoré potrebujú kočík, ktorý je ľahko prenositeľný a skladný. Tieto kolesá sa dajú zložiť do menšej veľkosti, takže kočík zaberie menej miesta v autách alebo v byte. Výhodou je tiež to, že sa dajú ľahko vymeniť, ak je to potrebné. Nevýhodou môže byť, že skladacie kolesá sú obvykle menej odolné a menej stabilné ako iné typy koles.

  4. Prepletané kolesá majú špeciálny dizajn, ktorý zabezpečuje, že kočík sa dokáže dobre pohybovať v každom teréne. Výhodou je, že sú stabilnejšie a poskytujú lepšiu kontrolu pri jazde po nerovných povrchoch. Nevýhodou môže byť, že sú ťažšie a drahšie ako iné typy kolies.

  5. Kolesá na nafukovacie bubny. Tieto kolesá sú určené pre náročnejšie terény, ako sú napríklad hory a kopce. Ich výhodou je, že poskytujú lepšiu kontrolu a stabilitu pri jazde v ťažkých podmienkach.

vytvorený: upravený:

0+
ZÁKAZNÍKOV
0+
PRODUKTOV
...

Doprava zadarmo

nad 329 €

...

Podpora

pracovné dni 08:00-18:00

...

Spoľahlivosť

Na nás sa môžete spoľahnúť

Povedali o nás

Lucia Strašková

Som maximálne spokojná. Skvelá komunikácia počas celej doby.

Eva Molnárová

Boli veľmi ochotní poradiť a majú profesionálny prístup.