Recenzie kombinovaných kočíkov

Recenzie kombinovaných kočíkov sú váš nenahraditeľný sprievodca pri výbere toho najútulnejšieho kočíka pre vaše najväčšie potešenie.

Každá mamička a otecko si chcú kočíkovanie svojho vytúženého dieťaťa užiť čo najviac a preto kvalitný kombinovaný kočík musí mať požadované vlastnosti pre terén, v akom bude využívaný.

Pre rodičov, ktorí sa často pohybujú v nerovných terénoch, na nespevnenom povrchu je nutnosťou kočík s odolnou pevnou konštrukciou, veľkými kvalitnými nafukovacími kolesami alebo tvrdenými gumovými, či silikónovými, odpruženie s tlmením nárazov a ľahká ovládateľnosť kočíka.

Ďalšou žiadanou vlastnosťou je priestranná hlboká vanička a športové sedenie, aby dieťatko malo dostatok miesta aj vo fusaku v zimných mesiacoch. Ideálne vnútorné rozmery hlbokej korby sú cca 75 x 35 cm, niektorí výrobcovia však poskytujú aj vaničky s rozmermi 75 – 85 cm x 44 cm.

Veľmi žiadaná u rodičov je možnosť polohovať opierku chrbta aj v korbe, pretože mnohé dojčatá trpia refluxom. Samozrejmosťou je odvetrávanie korby a cirkulácia vzduchu počas horúcich dní.

Športová časť musí byť otočná v oboch smeroch s polohovaním chrbta do ľahu a nastavením opierky nôh. Pri dlhých prechádzkach musí mať dieťa vo vodorovnej polohe celé telo, aj nožičky.

 Naši zákazníci si vyberajú kočíky aj podľa toho, či majú dostatočne predĺžiteľnú striešku na športovej nadstavbe.

Rodičia taktiež považujú za nevyhnutné, aby kočík do náročných terénov mal dostatočne veľký nákupný košík a vyššiu nosnosť. V recenziách hodnotia aj to, či sa dal ľahko a rýchlo zložiť a mal čo najkompaktnejšie rozmery po zložení.

 

Kombinovaný kočík, ktorý bude používaný najmä na prechádzky v meste, či pobyte v nákupných centrách a častom cestovaní autom, musí byť menších rozmerov, ľahko manévrovateľný, s čo najnižšou hmotnosťou a mať veľmi malé rozmery po zložení.

Aby bol obratný najmä v úzkych priestoroch, potrebuje mať malé kolesá. Preto nebudú nafukovacie, najčastejšie sú preto buď z kvalitnej peny alebo aj tvrdenej gumy, či kombinácii peny s gumou.

Pri týchto mestských kočíkov však naši zákazníci vyžadovali taktiež kvalitné odpruženie a aby kolesá „nehrkali“.

Taktiež sa zamerali na funkciu rýchleho skladania kočíka, pričom najviac ocenili skladanie len jednou rukou.

 Nepostrádateľným pre naše mamičky aj oteckov je dizajn kočíka, ktorým chcú často podčiarknuť svoju individualitu. Najčastejšie sú preferované živé jasné farby alebo neutrálne prírodné odtiene. Avšak aj poťahy musia byť z kvalitných materiálov, ľahko údržbové a vode a vetru odolné.

 


              

 

                                          

 

 

vytvorený:

0+
ZÁKAZNÍKOV
0+
PRODUKTOV
...

Doprava zadarmo

nad 329 €

...

Podpora

pracovné dni 08:00-18:00

...

Spoľahlivosť

Na nás sa môžete spoľahnúť

Povedali o nás

Lucia Strašková

Som maximálne spokojná. Skvelá komunikácia počas celej doby.

Eva Molnárová

Boli veľmi ochotní poradiť a majú profesionálny prístup.